Nobarošana
Parasti liellopu nobarošana saistās ar asociācijām par lielu spēkbarības devu izbarošanu, liellopu turēšanu šaurībā, antibiotiku biežu lietošanu un hormonu izmantošanu. Ir valstis, kur liellopu nobarošana tā arī tiek veikta, ar mērķi iegūt lielu gaļas masu īsā laika periodā. Bet kā ar šādā veidā iegūtas gaļas kvalitāti un ētiskajiem aspektiem? Šie ir jautājumi par ko arvien biežāk diskutē politiskajās aprindās un arī patērētāji arvien vairāk pievērš tam uzmanību. Mēs savu liellopus nobarojam ar ekstensīvām, liellopiem un dabai draudzīgām metodēm. Lai to varētu realizēt un iegūt vēlamo gaļas kvalitāti, veicam buļļu kastrāciju un nobarojam tikai vēršus un teles. Vasarā liellopi bauda dzīvi ganībās, ēdot zāli, bet ziemā ēdinām tos ar skābbarību un sienu, ko paši vasarā esam sagatavojuši. Rūpēs par saviem lopiem, sekojam līdzi vai tie ar barību saņem visas nepieciešamās barības vielas un, ja saprotam, ka kaut kas pietrūkst, nedaudz izbarojam arī bioloģiski izaudzētas piedevas - graudus vai kartupeļus.