Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+2C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var ka..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28 dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+20C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvielas var k..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28
dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+20C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un
izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var
izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvie..
Dry Aged liellopu gaļa ir īpaši nogatavināta vismaz 28
dienas īpašos apstākļos pie temperatūras 0+20C.Gaļa iegūst mīkstāku tekstūru,garša kļūst intensīvāka un
izteiktāka.Lai izbaudītu gaļas izcilās īpašības un garšu,garšvielu vietā var
izmantot tikai sāli un piparus. Lielāki gardēži garšvie..